3D Проекти

При предстоящ ремонт на баня, най-важната задача е всички мебели и системи да отговарят напълно на размерите и разположението на помещението.

Ние Ви помагаме да планирате, визуализирате и оптимизирате своя проект за баня така, че да получите възможно най-добрия резултат: естетика, функционалност и удобство.

По време на процеса, ще получите професионално консултиране относно избора и разположението на всеки отделен компонент. А накрая – ще можете да направите 3D виртуална обиколка на банята си преди да пристъпите към действие.

За тази цел, ние ви предлагаме нашият опит и визия за една комфортна и функционална баня, съобразена с вашите желяния. Както и нашия голям асортимент на фаянс, гранитогрес и мозайка.

На ваше разположение е наш консултант, който ще предвиди и най-дребният детайл по завършването на банята ви- душ сшстема, моноблок или структура за вграждане, мебели, отопление, отводнение, вентилационна система и аксесоари.

Предлагаме Ви индивидуален проект, разработен с последна версия програма за обзавеждане на бани, 3D визуализация и професионална консултация за оборудването на банята ви. Изчисления на количества плочки и прецизна подредба на вашите продукти.

Като бонус получавате проекта си освен на снимки, и във 360 View линк за реална картина в реално време. По този начин може да виждате панорамно банята си на телефон, таблет или компютър.

Безплатен проект при всяка покупка на плочки от нас.