Общи условия

Условия за ползване

www.flight-el.com е онлайн магазин за продажба на стоки за обзавеждане за баня.

Публикуваната информация в www.flight-el.com е общодостъпна и безплатна в интернет.

Всеки потребител, който използва уеб страницата www.flight-el.com, се счита, че е съгласен и приема настоящи Общи условия.

Артикулите в онлайн магазина www.flight-el.com следва да бъдат закупени от потребителите на обявените в български лева цени, приемайки Общите условия.

Регистрация на потребител и защита на личните данни:

В онлайн магазина www.flight -el.com потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

При регистрация в www.flight-el.com, потребителите доброволно предоставят личните си данни.

Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.flight-el.com вече съществуващият им профил да бъде закрит.

www.flight-el.com запазва правото си да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter), на посочения при регистрация e-mail адрес на регистрираните потребители.

В случай, че регистрираните потребители не желаят да получават рекламни съобщения, те могат доброволно да се отпишат от получаване на рекламни материали, като кликнат върху линк, който ще бъде изпратен заедно със съответното рекламно съобщение.

www.flight-el.com гарантира, че личните данни на регистрираните потребители няма да бъдат предоставяни на трето лице с цел рекламна дейност, освен ако информацията не бъде изискана от служби, свързани със законодателството на Република България.