Мебели по поръчка

Вече не е нужно да избирате дали банята да бъде стилна или практична, красива или качествена. Екипът на “Флайт Ел” ЕООД си поставя за цел да вложи своя опит, креативност и професионализъм, за да демонстрира, че можете да имате всичко едновременно!

За моментите, когато стандартните душ кабини и паравани за баня не са достатъчни – ние решихме да обогатим нашия каталог с ново поколение мебели за баня. С помощта на доверените ни партньори и най-новите технологии в индустрията, ние сме готови да Ви предоставим индивидуални решения за висококачествено, 100% водоустойчиво и модерно обзавеждане за банята.

От основния материал, през специализираните механизми, до завършващите бои – ние съвместяваме най-доброто на пазара, за да Ви предложим точно това, което очаквате от нас. Безкомпромисно качество, безапелационен външен вид и дълъг експлоатационен, срещу справедлива крайна цена.

Всички артикули от серията могат да бъдат изработени както по индивидуални размери на клиента, така и с монтиране на мивка по избор. За повече информация, детайли и заявки, не се колебайте да се свържете с нас!