Доставка и плащане

Доставка

За улеснение на нашите клиенти, предлагаме безплатна доставка до адрес (за поръчки над 400лв.) на избраните от Вас продукти за гр. Бургас и кварталите.

При наличност на избраните от Вас продукти, обичайният срок за доставка е от 2 до 5 работни дни. Това не важи за артикулите, които се изработват по поръчка и изискват предварителна заявка към производителя. В този случай срокът за доставка се уточнява допълнително.

За клиентите ни извън Бургас, сме подготвили преференциални цени за доставка , която се извършва посредством куриерска фирма ЕКОНТ. Транспортът е до външния вход на посочения от клиента адрес. Фирмата ни не предлага услугата „Качване на стока по етажи“.

Начини на плащане

Пазаруването в www.flight-el.com е бързо, лесно и удобно за всички наши клиенти. Ви Предоставяме Ви следните начини на плащане:

  • Наложен платеж / при доставка

За удобство на клиентите, плащането на дължимата сума се осъществява при доставка чрез куриера. Тя включва цената на закупената стока, такса за обработка и доставка на поръчката, която е изрично посочена върху касовата бележка/фактура/стокова разписка, която е издадена от фирма Флайт Ел ЕООД, давайки правото куриерът да предаде сумата обратно на Флайт ЕЛ от неговото име и сметка.

  • По банков път (авансово плащане)

Авансово плащане в пълен размер по фактура, издадена на клиента, под формата на паричен превод в банковата сметка на www.flight-el.com
Титуляр: Флайт Ел ЕООД
IBAN: BG 34UNCR70001500180118

Поръчката няма да бъде изпратена преди да бъде получен превода.За основание на плащането, трябва да запишете номера на поръчката.

След като получим информация за постъпилото плащане ще стартираме обработката на Вашата поръчка.

 

  • Възможност за връщане на закупени ONLINE продукти в срок от 14 дни след получаването им

Ние от магазин Севлиево предлагаме възможността за лесно и бързо връщане на закупена стока, без значение от причината, поради която клиентът желае да се откаже от нея.

Всеки потребител има правото да се откаже от поръчаната от него стока в срок от 14 дни от получаването на артикулите, без дължимо обезщетение или неустойка с изключение на разходите предвидени в чл.54, ал.3 и чл.55 от ЗЗП.

Съгласно условията по чл.55 от ЗЗП при връщане на стока, то тя трябва да бъде неизползвана, в изряден търговски вид, и без да бъде увредена нейната опаковка.

Връщането на стока е за сметка на клиента, като сумата следва да бъде възстановена в 14 дневен срок от деня на получаването. Рекламация за закупената стока от https://flight-el.com/ се извършва по правилата на ЗЗП, като е съобразена с условията и сроковете на търговската гаранция.

Адрес за връщане на стока, жалби и рекламация: Магазин Севлиево , Флайт Ел ЕООД , Булстат: 147164000 гр. Бургас 8001 СПЗ Одрин №62 . Можете да се свържете с нас и на flightel@abv.bg или на телефон 056/546087. Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ съгласно приложение №6 от ЗЗП може да изтеглите от тук.