“ФЛАЙТ ЕЛ” ЕООД – гр.Бургас е учредена с решение на Бургаски Окръжен съд на 06 Юли 2007 г . по фирмено дело 2836/2007г
Основната дейност на фирмата е търговия на едро и дребно със санитарна арматура, санитарен порцелан, електроинструменти, дребна железария, огледала, пластмасови изделия и други. Фирма “ФЛАЙТ ЕЛ” ЕООД е правоприемник на ЕТ ”ФЛАЙТ ЕЛ – Ст. Гюзелев”, която започва дейността си през 1992 г. с два магазина под наем, като асортиментната структура е ограничена главно в бои, дребна железария, малко санитарна арматура и електроинструменти.

През следващите 3 години номенклатурата непрекъснато се разширяваше, като относителния дял на санитарната арматура и санитарен порцелан производство на “ИДЕАЛ СТАНДАРТ – ВИДИМА” АД достигна над 65 % , а също се увеличи и делът на електроинструментите “СПАРКИ ЕЛТОС” местно производство.

През 1995 г. фирмата закупи два магазина, с цел по-добро представяне на предлаганите продукти за обзавеждане на бани и хотели. С това магазините се увеличиха на 4.

От 1997 г. фирмата вече е дистрибутор на “Идеал Стандарт- Видима” АД - гр. Севлиево , а от 1998 г. стана дистрибутор и на “Спарки Елтос” - гр. Ловеч. Това наложи и откриване на нов обект - Склад на едро.

През 2000 година се откри и “Сервиз” за гаранционно и извънгаранционно обслужване на електроинструменти на “Спарки Елтос”, а от м.Август 2000 г. сервиза обслужва гаранционно и извънгаранционно - санитарна арматура и санитарен порцелан на “Идеал Стандарт – Видима” АД – Севлиево.

С непрекъснато разширяващата се материална база и квалифициран персонал фирмата започна да изпълнява комплексно обзавеждане на бани за малки и големи обекти, хотели и луксозни кооперации.

 
 
Webdesign by Cybertronic-Studios.com