IdealPro – от професионалисти за професионалисти

Съвместно с Идеал Стандарт-Видима Ви каним на БАЗПЛАТНО обучение за ВиК майстори. На 06.Юли- Сряда и 07.Юли – Четвъртък 2016 год. От от 9:00 до 16:00 часа. Адрес: м-н Севлиево жк Братя Миладинови бл 91 ул. Струга град Бургас (Срещу Бензиностанция ШЕЛ)

Бургас стартира мобилната трейнинг програма Ideal Pro, предназначена за инсталатори на санитарно оборудване. В продължение на два дни под уютната тента на Ideal Standard преминаха повече от 50 инсталатора, които имаха възможност да видят специфични продукти на специални табла и да разберат от специалистите на Ideal Standard всички тънкости при техния монтаж.

Мобилната програма е част от платформата IdealPro, имаща за цел да съдейства за повишаването на квалификацията на инсталаторите, като им предоставя обучения на живо и да ги обезпечава с необходимата им информация. Участниците в мобилните обучения получават акаунт в уеб базирана платформата www.idealpro.bg,  където тяхното обучение продължава он-лайн.

Участието в програмата IdealPro  гарантира не само по-добри знания и умения, но и  дава правото на успешно преминалите обучение инсталатори да получат оторизация и да  имат право да  предоставят на клиентите си удължена гаранция за голяма част от продуктите.

Leave a Comment