Политика за връщане

Нашата цел е клиентите ни да бъдат напълно удовлетворени от покупката си. Ние се гордеем с качеството и подбора на стоки, предлагани в мрежата на FLIGHT-EL, а обслужването на клиента е наш основен приоритет. Моля, следвайте указанията описани по-долу и ние ще се радваме да Ви помогнем при връщането на Вашата покупка.

Политика на връщане в Online магазина

Стоката може да бъде върната в рамките на 15 календарни дни, освен ако не е споменато в нашата политика на връщане, за конкретни изключения. Възстановяването на парите ще се осъществи спрямо избора Ви на плащане. Оригинални транспортни такси ще бъдат приспаднати от възстановяването, в случай, че сте избрали начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от Flight-el Online. 
Моля, обърнете ВНИМАНИЕ, че продуктите трябва да бъдат върнати в изправен търговски вид и не нарушена опаковка за възстановяване на сумата.

Опции за връщане на стоката, закупена от Онлайн магазинa:

1. Връщане в магазините на FLIGHT-EL

За ваше удобство, продукти, закупени от FLIGHT-EL Online могат да бъдат върнати и в някой от нашите физически магазини в Бургас, като допълнително попълните формуляра ни за връщане.

·         Кредитно известие ще бъде издадено по време на връщането. За връщане в магазините на FLIGHT-EL няма да се заплащат куриерски услуги;

·         Задължително носете със себе си ориганалната фактура, както и всички съпътстващи документи от направената покупка.

2. Чрез куриер

Попълнете онлайн формуляра за връщане на стока, като добавите причините поради, които предявявате рекламацията, както и датата, в която желаете куриер да вземе стоката.

·         Сумите ще бъдат върнати, когато стоката е получена в нашия обект;

·         Транспортните разходи за върнати стоки са за сметка на клиента

Подготовка за връщане чрез куриер

·         Попълнете  онлайн формуляра завръщане на стока

·         Опаковайте внимателно продукта в оригиналната опаковка и добавете всички елементи, консумативи и упътвания.

Ако връщате повече от един продукт, моля, уверете се, че те включват всички елементи, консумативи, упътвания и части от оригиналната опаковка на продукта . Ако имате някакви въпроси за населено място, адрес или връщане, моля, свържете с нас на телефон: 0886804693

 

Изключения в политиката за връщане на продукти в Online магазина

·         Повредени артикули: Артикули, които са повредени от неправилна употреба на клиента;

·         Използвани артикули.